NEPRIMJEREN KOMENTAR Kyrgios se i javno ispričao Wawrinki

Clive Brunskill/Getty Images

Australski tenisač Nick Kyrgios javno se ispričao Švicarcu Stanu Wawrinki za uvredljivu rečenicu izgovorenu tijekom njihova sinoćnjeg dvoboja na turniru Masters serije u Montrealu, a zbog koje mu prijeti novčana kazna.

“Želim se ispričati za komentar koji sam dao tijekom sinoćnjeg meča protiv Stana”, napisao je Kyrgios na svom Twitter profilu u četvrtak, a isto ja napisao i na svojoj Facebook stranici uz dodatak:
“Moj je komentar, koji je izrečen u afektu, neprihvatljiv je na mnogim razinama. Kao dodatak osobnoj isprici, želim se i javno ispričati. Preuzimam potpunu odgovornost za svoje postupke i žalim zbog onoga što se dogodilo.”

ScreenShot001

Kyrgiosov neprimjeren komentar, u kojem je doveo u vezu svog suigrača iz Davis Cup reprezentacije Thanasija Kokkinakisa i djevojku Stana Wawrinke, a pretpostavlja se da je mislio na Osječanku Donnu Vekić, šokirao je javnost i zgrozio Švicarca.
“Ono što je izrečeno ja ne bih rekao najgorem neprijatelju. To je toliko nisko i ne samo da je neprihvatljivo, već je i nezamislivo”, napisao je Wawrinka na twitter profilu, a javno je na konferenciji za medije pozvao Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) da oštro kazni Kyrgiosa.
ATP je vrlo brzo odgovorio i kaznio Australca, čija je isprika je obznanjena gotovo istovremeno kad je stigla i vijest o kazni još uvijek nepoznatog iznosa.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner