NEOČEKIVANO U OČEKIVANOM: Nova kolekcija VARTEKS proljeće i ljeto 2023.

Od svake se nove kolekcije očekuje nešto novo, lijepo, poželjno. Odjeća je taj divan omot koji našoj osobnosti daje priliku da se izrazi, da pošalje poruku, da bude prepoznata. Očekuje se i da bude udobna, eco friendly, da se lako održava, da je prikladna u raznim aktivnostima. I najvažnije – da izazove onaj toliko željeni WOW efekt kod naše publike. Jer važno nam je da izgledamo i osjećamo se privlačno. To je esencija našeg postojanja.

Sve ove atribute donose nove Varteksove kolekcije za novu sezonu. Godišnja doba apstrahirana su na svim razinama, što rekonstruira i modnu ponudu branda Varteks.

I ženska i muška kolekcija sastoje se od mnoštva malih tematski određenih capsule kolekcija koje sadrže idealne mix and match komade odjeće.

Ženstvenost i muževnost nositelji su oblika i krojnih slika u novim kolekcijama. Klasičan stil s neočekivanim modnim pomacima. Tkanine prirodnog porijekla čija struktura pokazuje izvornost u neočekivanim međusobnim kombinacijama. Očekivan colorit koji neočekivano spaja naizgled nespojive kombinacije boja. Smirene strukture tkanina, pruge i kare čiju sigurnost razbijaju hrabri printani PRIVATE PRINT dezeni kreirani u varteksovom dizajnerskom timu.

Veliki modni mozaik ispričan kroz male, skladne kolekcije izlazi iz Varteksovog proizvodnog pogona s namjerom da postane dio naše svakodnevice.

VATREKS Promo

Superiorne karakteristike ovosezonskih muških odijela su: MIX & MATCH – SUPER 110’S, NATURAL STRETCH, WRINKLE FREE, BREATHABLE, THERMAL COMFORT, SOFT TOUCH.

Odijela su izrađena u slim i regular fitu, u raznim varijantama tkanina i dezena, od čiste runske vune do mješavina sa svilom koja daje prozračnost ili mješavina s elastanom koji pruža udobnost pri nošenju. Tkanine su strukturiranog ili glatkog tkanja.

Elegantno sivo odijelo nezaobilazno je u poslovnom svijetu.

Za one koji njeguju osobni stil i preferiraju moderni izričaj u ponudi su i karirana odijela ili odijela s prugama, pepita dezenom kao i odijela u svijetlim bojama.

Ukoliko tražite odijelo s odmakom od uobičajenih nijansi, savršen izbor su odijela u novim nijansama boja koja donosi ova sezona.

Plava odijela su idealan izbor za sve prigode i situacije, od poslovnih do onih u kojima jednostavno želite izgledati elegantno.

Osobito je privlačna kolekcija elegantnih klasičnih odijela namijenjenih za poslovne prilike – FINNISHING INNOVATION PERFORMANCE SUIT. Izrađena su od čiste runske vune tkane na način da bude elastična i udobna, savršen su spoj sofisticiranog izgleda i izuzetne udobnosti. Sadrže performance tehnologije koja pojačava prozračnost i dopušta tijelu da diše. Savršen su izbor za dinamičan dan.

Sva su Varteks odijela izrađena iz istih tkanina u separatima, različitih fitova, što vam omogućava da kombinirate različite veličine sakoa i hlača pri komponiranju svog idealnog odijela.

Za osobite potrebe ili naprosto užitak odijevanja u Varteksu uvijek možete uz Limited ili YOUNG kolekciju odijela, odabrati izradu personaliziranog ili odijela šivanog po mjeri.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner