Nema kraja brakorazvodnim obračunima, sada se Brad Pitt žali na sudsku odluku

Sudska bitka oko toga kome će pripasti šestero djece nakon razvoda Angeline Jolie i Brada Pita se nastavlja. Prvo je privatni sudac John W Ouderkirk, kojeg je angažirao nekadašnji bračni par,  odlučio da će dijeliti skrbništvo nad djecom. S time se nije složila Angelina Jolie koja je tražila da se sudac Ouderkirk makne s njihovog slučaja, a njezinu je žalbu sud usvojio što znači da se cijeli proces vraća na početak. Međutim, sada je Brad Pitt podnio žalbu visokom sudu u Kaliforniji smatrajući da se sudac Ouderkirk nije trebao maknuti s njihovog slučaja.

Angelina Jolie u svojoj je žalbi tvrdila da John W Ouderkirk nije otkrio na početku slučaja da je poslovno povezan s odvjetnicima Brada Pitta te je zbog toga bio pristran kada je donosio sudsku odluku. Žalbeni sud u Kaliforniji usvojio je njenu žalbu i od 23. srpnja John W Ouderkirk više nije sudac koji odlučuje u slučaju slavnog filmskog para. Suci koji su odlučivali o žalbi naveli su kako postoji sumnja da sudac, zbog svojih poslovnih veza, nije nepristran pri donošenju odluka vezanih za taj slučaj.

Međutim, u žalbi koju je odvjetnik Theodore J Boutrous Jr podnio 1. rujna u ime Brada Pitta navodi se kako je sudac Ouderkirk još 2017. podastro činjenice vezane za poslovni odnos s njegovim odvjetnicima te da ga nije krio. Stoga smatra da je žalbeni sud počinio administrativnu pogrešku koja će utjecati na konačnu sudsku odluku. On smatra da je sudac John W Ouderkirk diskvalificiran iz minornih razloga a sve će se to odraziti, u konačnici, na djecu.

Komentiraj