Neke haljine imaju vječni sjaj

facebook.com

 

Neke haljine i odjevne kombinacije imaju vječni sjaj i privlačnost, piše instylemag.com.

Poznate osobe, glumci i glazbenici brinu o svom izgledu i surađuju uz modne dizajnere, kako bi promovirali njihove kreacije.

Čest je slučaj da istaknute javne osobe budu zašitno lice kampanje ili da nose revije poznatih etiketa.

Stil se postupno gradi i nadopunjuje modernim dizajnerskim rješenjima, no neki odjevni komadi su svima omiljeni i prirasli srcu.

Ponekad ponovno prikazivanje stare garderobe ili replika već nošene i viđene haljine imaju još jači učinak i prepoznatljivost.

Ponovno oživljavanje važnih životnih trenutaka ili dijelića karijere je moguće izraziti i kroz isti ili slični modni odabir.

Jennifer Lopez je dva puta zadivila javnost, medije i internet u zelenoj Versace haljini. Prvo predstavljanje je bilo na dodjeli Grammya 2000. godine, a u istoj haljini je zatvorila modnu reviju poznate dizajnerice 2019. godine. Poznata pjevačica i glumica posjeduje i odijelo sličnog uzorka.

Rita Moreno je jedna od dobitnika serije nagrada EGOT (Emmy, Grammy, Oscar i Tony). Poznata glumica se pojavila na dodjeli Oscara 2018. godine u haljini Pitoy Moreno, koju je nosila i tijekom primanja Oscara 1962. godine za Najbolju žensku sporednu ulogu u filmu ‘Priča sa zapadne strane’.

Jane Fonda je prošle godine izjavila kako više neće kupovati haljine, kako bi podigla svijest zaustavljanju zagađenja planeta i klimatskim promjenama. Na ovogodišnjoj dodjeli Američke filmske akademije nosila je lijepu Elie Saab crvenu haljinu, koju je prvi puta predstavila u Cannesu 2014. godine.

Komentiraj