NEKA BUDE JEDNAKO Humanitarni koncert za pomoć djeci s teškoćama u razvoju

facebook.com

Studenti i srednjoškolci okupljeni u humanitarnoj organizaciji LEO Distrikt 126 – Hrvatska imaju za cilj pomagati potrebitima u društvu, a ove godine pružaju pomoć djeci s teškoćama u razvoju. Tim povodom organiziraju humanitarni koncert ‘Neka bude jednako’, iza kojeg stoji više od 80 mladih ljudi iz pet gradova Hrvatske.

Ova hvalevrijedna akcija članove LEO klubova, odnosno pomlatka Lions klubova, će se održati drugu godinu zaredom. Koncert će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva FER, u subotu 15. prosinca u 20 sati. Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namjenjena su kupnji didaktičke opreme, komunikacijskih pomagala i potrebnih materijala, koji će omogućiti Centru za autizam Zagreb i Udruzi sindrom Down Zagreb poboljšanje kvalitete pruženih usluga.

Na koncertu će nastupati: Filip Pintar, mladi pjevač i autor, čiji rad prepoznaje sve više glazbenih urednika u Hrvatskoj; Petra Antolić, pjevačica i kantautorica, koja iza sebe ima album duhovne glazbe ‘Ti me vodiš u svitanje’, mnoge nastupe po festivalima, klubovima i kazalištima, a radi kao vokalni trener u dvjema privatnim glazbenim školama; Ženski vokalni sastav Rezonanca čine isključivo bivše i sadašnje studentice FER-a, koje su osvojile nekoliko značajnih nagrada na natjecanjima zborova u zadnjih sedam godina postojanja. Za instrumentalni dio glazbenog programa zaduženi su Diego Vitasović na harmonici te Ivan i Divna Šimatović na gitarama.

Kako je navedeno, sav prihod od prodaje ulaznica odlazi u humanitarne svrhe, točnije u ruke Centra za autizam Zagreb i Udruge sindrom Down Zagreb. Ukoliko želite podržati humanitarnu akciju svojom donacijom, uplata se može izvršiti na račun akcije: HR65 2340 0091 1109 7759 8

Komentiraj