NEK’ MU JE LAKA ZEMLJA Preminuo je kralj svih nogometnih namještaljki

Autor:

screenshot/YT

screenshot/YT

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini života, javljaju makedonski mediji. Bio je menadžer estradnih zvijezda i samoprozvani ‘kralj fudbala’ koji je otvoreno priznavao namještanje nogometnih utakmica

“Najneregularnije prvenstvo je u Hrvatskoj. Nigdje nema da u istoj ligi jedan klub ima dvije momčadi, a to su Dinamo i Lokomotiva. Vidite što su napravili prošlog vikenda, kako su odigrali iz jedan u dva, to samo budale ne žele vidjeti”, rekao je Džarovski prije desetak godina.

I kao što je desetljećima otvoreno govorio o svim utakmicama čije je rezultate on namjestio, tako je otvoreno optužio Zdravka Mamića za namještanje Dinamove europske utakmice i onaj mega-poraz od Lyona, 7:1.

“Zašto tako? Zbog novca. Tko pita za sramotu i obraz? Uzmi lovu i šuti. Znao sam dan prije utakmice da će biti više od pet golova na Maksimiru. Zdravko Mamić je namjestio utakmicu. Uzet će novac jer mora. Njegov HDZ je izgubio izbore i treba mu para, od države ih više neće dobivati”, rekao je tada Džarovski.

Najmanji mu je problem bio oplesti i po Uefi i(li) Fifi, npr. PlatinijuBlatteru:

”Bio sam na izvlačenjima Kupa Uefa i Lige prvaka, šest puta sam bio. I to… Pa to može namjestiti dijete u prvom razredu. Moraju počistiti sebe, ovo su sve sitne ribe, a riba smrdi od glave”, govorio je ‘Džaro‘.

A ako je netko mogao prepoznati mućkaroše, onda je to on. Svoj svoga odmah prepozna.

Velibor Džarovski. Namjestio je 100 utakmica i festivala, uzeo od života što god se moglo. I otvoreno o tome govorio.

Nek’ mu je laka zemlja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.