Natječaj Zagrebačke županije od 700 tisuća kuna za kulturu

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2020. godinu, za što je u proračunu predviđeno 700 tisuća kuna.

Sredstva će se dodjeljivati za izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, amaterizam u kulturi te za manifestacije u kulturi, stoji u priopćenju Ureda župana.

Pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima te gradovi i općine.

Prijave na natječaj moguće su elektronički, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr, te putem pošte na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za kulturu, sport, tehničku kulturu i civilno društvo, Ulica grada Vukovara 72/V, p.p. 974, 10000 Zagreb s naznakom: “Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Zagrebačke županije za 2020. godinu”.

Nakon završetka ePrijave prijavni obrazac također je potrebno ispisati, potpisati, ovjeriti te poslati u roku od sedam dana od dana ispunjavanja ePrijave (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na gore navedenu adresu.

Prijedlozi programa zaprimaju se do 21. kolovoza.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr pod rubrikom Natječaji/Javni pozivi, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-417.

Komentiraj