Vjeran Zganec Rogulja/PIXSESLL

Nađeno tijelo u kući u Pavlovcu, utvrđuje se identitet

Međimurska policija u subotu je zaprimila dojavu o pronalasku leša nepoznate osobe u obiteljskoj kući u Palovcu, no za sada se ne može potvrditi identitet ni spol pronađene mrtve osobe, izjavio je za Hinu glasnogovornik Policijske uprave međimurske Nenad Risek.

Prema službenim informacijama iz međimurske policije, danas nešto poslije 12 sati zaprimljena je dojava iz Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije da je u Palovcu, u Novoj ulici, u kući pronađen leš nepoznate osobe.

„Zamjenica županijske državne odvjetnice je u suradnji s policijom provela očevid. Za sada ne možemo potvrditi identitet ni spol pronađene mrtve osobe te će se provesti obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti i identiteta“, rekao je glasnogovornik Policijske uprave i dodao da će policija provesti sva potrebna kriminalistička istraživanja radi utvrđivanja svih okolnosti toga slučaja. Risek je nove informacije o slučaju najavio nakon obdukcije.

Prema neslužbenim informacijama, dvije osobe nalaze se na ispitivanju u Policijskoj upravi međimurskoj.

Lokalni mediji današnji pronalazak tijela u Palovcu povezuju sa slučajem nestale ženske osobe iz 2000. godine. Naime, tada je nestala Jasmina Dominić, rođena 1977. godine, koja je živjela na toj adresi, a nestala je u Zagrebu. Mediji navode da je tijelo pronađeno u zamrzivaču.

Komentiraj