Star produkcija

Sir Rod Stewart uskoro nastupa u Areni Zagreb

Prvi dolazak Sir Roda Stewarta u Hrvatsku izazvao je velik interes obožavatelja i medija, a sve užarenija atmosfera odlična je najava nastupa jedne od najpopularnijih glazbenih zvijezda svih vremena.

Glazbenik, koji je tijekom pet desetljeća duge karijere prodao više od 200 milijuna albuma diljem svijeta i zauvijek se upisao na listu rock velikana, poručio je hrvatskoj publici da se “iznimno veseli ovom koncertu”. Ovo je potvrdio i organizator zagrebačkog koncerta, kojem je Stewart najavio i neka iznenađenja:

“U opisivanju ovog legendarnog rockera svaka riječ je suvišna, njegovu karizmu i talent treba doživjeti uživo. Dosadašnji odaziv publike je fantastičan, dobili smo brojne upite zainteresiranih obožavatelja te će koncert 02. veljače mnogima zasigurno ostati u odličnom sjećanju”, poručio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Sir Rod Stewart dva puta je uvršten u sastav legendarne Rock and Roll Hall of Fame, a njegovi brojni uspjesi uključuju šest uzastopnih albuma koji su zasjeli na vrh ljestvica u Velikoj Britaniji, uz 62 hit singla i šest #1. U SAD je lansirao 16 singlova koji su ušli u prvih deset naslušanijih, a četiri među njima osvojila su prvo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice.

Godine 2016. je za svoje zasluge u glazbi i humanitarnom radu dobio titulu viteza. Ovo mu je prvi nastup u Hrvatskoj u koju se namjerava vratiti već ovog ljeta, kada će s obitelji i prijateljima obići Zagreb i obalu.

Komentiraj