VIDEO: Mitsubishi Motors Australia doradio model Mitsubishi L200

facebook.com

Tvrtka Mitsubishi Motorsa Australia doradila je model Mitsubishi L200 (Triton), poznati pick-up japanskog proizvođača dobio je novi izgled i nove osobine koje dodatno poboljšavaju njegove ‘prijevozne karakteristike’.

Istaknimo kako je Mitsubishi L200 ove godine po drugi put za redom izabran kao najbolji pick-up s duplom kabinom na australskom kontinentu. Urednik časopisa OzRoamer ističe kako je izvrsno opremljen L200 pravi predstavnik snage i pouzdanosti koja se traži od pick-upa.

Iz Mitsubishi Motorsa Australia s ponosom ističu visoku kvalitetu voznih karakteristika modela L200 koji je petom generacijom svoju reputaciju robusnog, izdržljivog i pouzdanog pick-upa dopunio rafiniranim osjećajem ugodne vožnje osobnog vozila. Konkurenti za L200 u ovom izboru su bili Isuzu D Max LST, Ford Ranger XLT, Holden Colorado LTZ i Mazda BT50 XTR.

U kategoriji najboljeg 4WD SUV, nagrada je također pripala vozilu Mitsubishi Motorsa – Pajeru Sport (koji se ne proizvodi za europsko tržište). Pajero Sport opisan je kao najnaprednije opremljen 4×4 SUV koji uspješno usklađuje prostornost SUV i izvrsne performanse 4WD sa naprednom pogonskom tehnologijom i značajkama sigurnosti (najveća razina sigurnosti u kategoriji).

Više o vozilima Mitsubishi Motorsa na – www.mitsubishi-motors.hr

Komentiraj