MIŠKOVIĆ ‘Željko Sopić će apsolutno sigurno biti trener Rijeke i iduće sezone’

Autor:

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Odgovor ‘Imam lijepe cipele, ali nemam trenera’ bio je iz aviona uočljivi sarkazam na tragu onog Sopićevog ‘Ostajem li trener Rijeke? Ne znam. Pitajte zagrebačke novinare. Oni pišu kao da sve znaju. A ne znaju ništa’


Rujevica je od ponedjeljka dom hrvatske nogometne reprezentacije. Rijeka će se u svoju kuću vratiti kad ‘Vatreni’ već debelo budu u Njemačkoj na Europskom prvenstvu.

Željko Sopić pripreme je zakazao za 20. lipnja.

Damir Mišković je i predsjednik Rijeke i dopredsjednik HNS-a pa je na svom stadionu došao pozdraviti sve reprezentativce i stručni stožer.

Na ocjenu kako ima dobar styling Mišković je, javljaju Zg kolege odgovorio:

“Pratim modu kao i neki treneri, Samo što nemam trenera”.

Nel Pavletic/Pixsell

Iz aviona jasna ironija i sarkazam na račun špekulacija dijela zagrebačkih medija kako Sopić ‘sigurno’ odlazi iz Rijeke zbog narušenog odnosa s Miškovićem.

Jučer smo pisali kako Rijeka ima trenera i da se niti jedna bitna kadrovska odluka u Rijeci neće dogoditi preko noći.

U svojem javljanju s priprema reprezentacije na Rujevici, kolega Antonijević s Nove TV javio je kako je Sopićeva sudbina u Rijeci poznata.

U telefonskom razgovoru, tvrdi Nova TV, Mišković im je rekao:

“Željko Sopić će apsolutno sigurno biti trener Rijeke i iduće sezone”.

Prijelazni rokovi jako su često i prijelazni šokovi. Rijeka je prošlog ljeta doživjela jedan, kad im je trener pobjegao u Dinamo, ali eto… Televizija s nacionalnom frekvencijom tvrdi kako ‘Sopa’ sigurno ostaje u Rijeci.

EUROPSKA LIGA Evo na koga može Rijeka u drugom pretkolu. Srbi, Grci, Škoti, Danci…

Najbolja moguća vijest za navijače koji su, unatoč niski poraza u finišu sezone te propuštenim šansama da se uzme prvenstvo i(li) kup, nakon zadnje utakmice s Belupom na Rujevici skandirali ‘So-pa, So-pa!’ i jasno pokazali tj. rekli što žele.

Želja im je, tvrdi Nova TV – uslišana!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.