Marko Lukunic/PIXSELL

MIODRAG DEMO UPUTIO PISMO VLADI: Izrazio nezadovoljstvo i ogorčenost, traži žurno imenovanje ministra branitelja

Predsjednik saborskog Odbora za ratne veterane Miodrag Demo u četvrtak je Vladi uputio pismo u kojem traži žurno imenovanje ministra branitelja, izrazivši nezadovoljstvo što je to dužnosničko mjesto upražnjeno i nakon više od tri tjedna.

“Ovim putem izražavam svoje nezadovoljstvo, ogorčenost i nerazumijevanje činjenicom da do danas, a prošlo je više od tri tjedna od dana kada je ministar branitelja Mijo Crnoja podnio ostavku, Vlada Republike Hrvatske nije predložila Hrvatskom saboru osobu koja bi obnašala ovu odgovornu, a nadasve časnu dužnost ministra branitelja”, navodi Demo (stranka Milan Bandić 365) u pismu, koje je iz Sabora proslijeđeno i medijima.

Upozorava kako je pred Vladom i Saborom donošenje državnog proračuna, pri čemu se “nagomilani problemi hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji ne rješavaju”.

“Molim sve za to odgovorne da što žurnije i bez odlaganja predlože Hrvatskom saboru odgovornu i savjesnu osobu koja razumije probleme i zahtjeve branitelja i članova njihovih obitelji i koja je spremna iste rješavati što žurnije i na njihovo zadovoljstvo”, zaključuje Demo u pismu.

Komentiraj