Milanović: “Protiv HDZ-a ne znam lijepo, meni to jednostavno ne odgovara”

Marko Jurinec/PIXSELL

Zoran Milanović na svom profilu na Facebook-u, osvrnuo se na svoje planove oko SDP-a u predstojećem razdoblju. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Izbori su iza nas, hvala svima koji su se trudili i dali svoje srce. Hvala vama u Belom Manastiru i Osijeku na trudu i radu. Ja se mogu mijenjati, ali ne previše. Protiv HDZ-a ne znam lijepo, meni to jednostavno ne odgovara.

U ovih 8 godina SDP je postao opasna stranka za HDZ i dobra stranka za Hrvatsku. SDP Hrvatsku mijenja i čini ju boljom. Prvi smo pokazali, ne samo zube, nego i stav. U tome ne smijemo posustati!”, napisao je u objavi Zoran Milanović.

Bivši premijer se i jučer obrušio na HDZ. Na pitanje o tome kakva će SDP biti oporba, Milanović je odgovorio kako će stranka biti kompetentna i konstruktivna oporba, kada je to u nacionalnom interesu, ali “bez milosti, jer ova vlast i većina koju imamo naprosto”, smatra, “ne zaslužuje nikakvo poštovanje”, piše Index.

Uskoro su unutarstranački izbori u SDP-u, u kojima će Milanović odmjeriti snage s glavnim protukandidatom Zaltkom Komadinom. U utrku za mjesto predsjednika SDP-a prije pet dana uključio se i Dušan Polovina Lungo.

Komentiraj