Michelle Obama na Netflixu pokreće emisiju za najmlađe

Bivša američka prva dama Michelle Obama uskoro će dobiti svoju emisiju na platformi Netflix. Cilj emisije za djecu ‘Waffles + Mochi’ jest naučiti djecu prednostima domaće kuhinje, za razliku od gotovih jela. Michelle Obama će glumiti vlasnicu supermarketa, a Waffles i Mochi vlasnici su konkurentske trgovine za prodaju smrznute hrane ‘The Land of Frozen Food’.

Gospođa Obama će u seriji pomoći lutkama kojima je ‘navrh glave’ hraniti se zaleđenom hranom, a usto sanjaju postati kuhari. Svijetom putuju u svojim letećim šoping kolicima i degustiraju domaću pripremljenu hranu. “Voljela bih da su Waffles i Mochi postojali kad su moje kćeri odrastale. To je vrsta programa koju je zabavno gledati zajednički, kao obitelj, a roditeljima pruža mir jer znaju da su njihova djeca nešto naučila”, rekla je.

Tema emisije je povezana sa Obaminim sloganom “Let’s move” (Pokrenimo se) koji je označio njenu kampanju javnog zdravlja koja je imala za cilj suzbijanje debljine kod djece.

Izvršni producenti serije su sama Michelle Obama i njen suprug Barack Obama, bivši predsjednik SAD-a. Part je potpisao ugovor s Netflixom još 2018. godine, prenosi BBC.

Obame su prošle godine snimili dokumentarni film ‘Becoming’, temeljen na njenoj autobiografiji istog imena, koja se našla među najrodavanijim knjigama u svijetu.

Emisija ‘Waffles + Mochi’ bit će dostupna od 16. ožujka.

Inače, Netflix je prošle godine bio najgledanija streaming platforma u 26 od 28 zemalja članica Europske unije. Takva je situacija i u Hrvatskoj, od 209 tisuća pretplatnika na neki od VOD servisa odnosno streaming platformi, njih 55 posto pretplaćeno je na Netflix.

Eksplozija streaming platformi u zemljama EU, Netflix ima najviše pretplatnika

Komentiraj