Meta priprema virtualni koncert u čast Notorious B.I.G.-a

Screenshot YouTube

Stručnjaci iz tvrtke Meta u suradnji s brojnim glazbenicima pripremaju virtualni koncert u čast Notorious B.I.G.-a, čiju premijeru će 16. prosinca moći gledati vlasnici sustava Quest za virtualnu stvarnost, prenose news.yahoo.com.

Platforma Meta Horizon Worlds će predstaviti koncert poznatog hip-hop glazbenika u vrlo zanimljivom okruženju.

Među izvođačima će se pojaviti i Sean “Diddy” Combs, publika će moći pobliže upoznati Brooklyn iz 90-ih godina prošlog stoljeća te saznati detalje o životu Notorious B.I.G.-a.

Meta je naišla i na kritike oko ovog projekta, no istaknuli su da su dobili dozvolu i odobrenje od strane The Notorious B.I.G. Estatea.

Virtualni sadržaji, interaktivnost, avatari će biti predstavljeni za vlasnike sustava Quest, a koncert će se prenositi i putem streama na Meta Quest TV-u. Koncert i program će se moći pratiti u dvodimenzionalnom izdanju na službenom facebook profilu poznatog rapera.

Ovaj projekt je samo jedan od mnogih, koji će sigurno zadiviti publiku diljem svijeta. Više tvrtki i agencija je organiziralo hologramske koncerte i slične izvedbe poznatih glazbenika i pjevača, koji više nisu s nama.

Komentiraj