HINA/ TANJUG / ZORAN ZESTIC

MASOVNA TUČNJAVA MIGRANATA U BEOGRADU Jedan migrant preminuo, petero uhićenih

Skupina od dvadesetak migranata sudjelovala je u ponedjeljak u centru Beograda u masovnoj tučnjavi, u kojoj je 26-godišnji državljanin Afganistana poginuo, javlja Blic.

Tučnjava je započela oko 15 sati, a skupina od dvadesetak migranata ‘doletjelo’ je sa svih strana i opkolilo mladića koji je preminuo. “Dotrčali su sa izvađenim noževima i motkom s ekserima, opkolili i krenuli ga tući. Motka je pukla koliko jako su ga udarali, a netko ga je u toj gužvi vjerojatno izbo”, rekao je za Blic taksist, svjedok drame koja se u ponedjeljak poslijepodne događala u centru Beograda.

HINA/ TANJUG / ZORAN ZESTIC
HINA/ TANJUG / ZORAN ZESTIC

Kako navode svjedoci, skupina taksista i prolaznika pokušala je pomoći izbodenom muškarcu nakon što se rulja razbježala.

U tučnjavi između dvije skupine migranata teško je ozlijeđen još jedan strani državljanin. Srbijansko Ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je kako je nakon tučnjave uhićeno pet osoba.

Motiv napada i dalje je nepoznat, a konobarica iz obližnjeg kafića kazala je kako se skupine migranata koje se tamo nalaze često sukobljavaju. Istraga je u tijeku.

Komentiraj