MARKO MILIĆ HDZ-ovac koji je dobio manje glasova od Ave Karabatić: ‘Ljevica je poražena’

Autor:

17.04.2024.., Zagreb - Docek izbornih rezultata za Hrvatski saboru u stozeru Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Hrvatsko socijalno-libaralne stranke (HSLS), Hrvatske demokrscanske stranke (HDS), Hrvatske narodne stranke (HNS) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) u hotelu Westin. Marko Milic Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Slavko Midzor/PIXSELL

Marko Milić, dosadašnji glasnogovornik vlade, dao je izjave novinarima o tome koliko je blizu da se oformi vlada s HDZ-om.

“Mi smo uvjerljivo pobijedili. Vidimo da se neki ispuhuju od poraza pa nikako da toga postanu svjesni. Mislim na ove iz lijeve opozicije. Volja birača je jasna”, rekao je.

“Premijer se jutros konzultirao s predstavnicima nacionalnih manjina. Svi su oni izrazili spremnost za nastavak suradnje koju smo ostvarili u zadnjih osam godina”, rekao je Milić.

“Logično je bilo da premijer okupi manjince i da nastavimo razgovore. O idućim koracima bit ćete na vrijeme obaviješteni. HDZ je dobio jasnu potporu građana”, rekao je.

Postavilo se pitanje kako usuglasiti DP i manjine.

“Nismo sjeli za stol i razgovarali na taj način. Obavit ćemo i konzultacije s DP-om kako bismo formirali stabilnu vladu. Ta vlada ne može biti bez HDZ-a, to je realnost. Milanovićev eksperiment izaziva posljedice. Ljevica je poražena. Oni sad puštaju probne balone u medije umjesto da priznaju poraz”, rekao je Milić.

Podsjetimo, Marko Milić, jedan od najbližih suradnika Andreja Plenkovića, njegov glasnogovornik, nije dobro prošao na izborima.

On je bio kandidat u 1. izbornoj jedinici i tamo osvojio tek 391 glas. Više od njega osvojila je Ava Karabatić, koja je u svojoj izbornoj jedinici dobila 508 glasova.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Condor Ito

prije 1 mjesec

Svatko priča bajke iz svog šumarka. Tipični političari. Stalno pričaju, ništa ne kažu. Čovječe, dosta je bilo! Pokaži potpise ili šuti!