NIJE IH ŠTEDJELA! Pogledajte žestoku reakciju Mirele Ahmetović nakon Šeparovićevog obraćanja

Autor:

31.01.2023., Zagreb - Na konferenciji za medije  odrzanoj u Saboru zastupnica Mirela Ahemtovic komentirala je aktualne teme. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Mirela Ahmetović (SDP), oglasila se na X-u gdje je komentirala odluku Ustavnog suda da predsjednik Zoran Milanović ne može biti ni premijer ni mandatar.

Plenković za ručicu vodi i glavne državne odvjetnike, pa što ne bi i predsjedniku Ustavnog suda naložio da kaže kako Milanović ne smije biti mandatar. Toliko o ‘čuvanju’ Ustava. Ovakav Ustavni sud treba samo HDZ-u.

I odlično za njih odrađuje posao”, napisala je Mirela Ahmetović.

POTPUNO PROTUUSTAVNO, UDAR! Dan kad su pale sve maske: Pljušte žestoke reakcije, Milanović se obraća javnosti

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Tito se vraca

prije 1 mjesec

Presjednik je još godinu dana i kako bi onda bio mandatar???

Avatar photo
Marijan

prije 1 mjesec

Točno tako. Ustavni sud izvršio je udar na Ustav.

Avatar photo
Veronica

prije 1 mjesec

Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.