Mark Wahlberg želi da ostanete doma a on vježba u teretani, obožavatelji bijesne

Mark Wahlberg i Mario Lopez neki su od glumaca koji su u ovo vrijeme pandemije koronavirusa apelirali na ljude da ostanu kod kuće i ne izlažu sebe i druge potencijalnoj zarazi. No, problemi su nastali kada se ustanovilo da se upravo njih dvojica ne pridržavaju uputa koje su davali drugima. Naime, obojica su kritizirani nakon što su na društvenim mrežama objavili video na koje se vidi da se nalaze u teretani u Los Angelesu gdje vježbaju.

Lopez je iskoristio ovaj video da bi objasnio ljudima kako sve što oni rade u teretani ljudi mogu raditi u svojim domovima. „Svatko se u posljednjih nekoliko tjedana osjeća kao da je u kavezu. Sada, više nego ikada, jer ne znamo kada je ovo završiti, stoga moramo ostati aktivni, ne samo zbog tjelesnog već i zbog psihičkog zdravlja“, izjavio je Lopez u videu i nastavio „Ova gazela kraj mene? Moj čovjek, Mark, udaljeni smo dva metra. Prostor u kojem se nalazimo je samo za nas. Sanitizirano je, dezinficirano, vježbamo u F45 stilu. Frend mi je dao ove rukavice. Spremni smo“.  U društvu njih dvojice bili su muškarac i žena koji su snimili taj video.

I onda su krenule kritike pratitelja na društvenim mrežama. „Učite ljude iz vlastitih domova. Ostanite uistinu kod kuće“, napisao je jedan dok je drugi poručio „Hej narcisoidni! Zašto ne ostanete u svojim vilama i vježbate umjesto da potencijalno širite  Covid19? Koji vam je vrag? Valjda se ono što je vlada rekla nije odnosilo na vas“.  Još jedan komentator zapitao se kako je moguće da su teretane zatvorene za sve ljude dok je ova otvorena za njih dvojicu.

Komentiraj