Marinka Akrap predstavljena kao nova članica Uprave Hajduka

Kao što je već najavljeno na Glavnoj skupštini Kluba, odlukom Nadzornog odbora HNK Hajduk nova članica Uprave od danas je i službeno postala Marinka Akrap čiji će djelokrug poslova biti marketing, prodaja i odnosi s javnošću, prenosi hajduk.hr.

Na mjesto članice Uprave Kluba, gospođa Akrap dolazi iz Podravke s pozicije direktorice Sektora korporativnog marketinga i komunikacija na kojoj je provela zadnjih devet godina, a prije toga, baveći se marketingom, prodajom i odnosima s javnošću kroz dvanaest godina rada u dm-drogerie marktu Hrvatska, prošla je razvojni put od asistentice za reklamu do članice Uprave zadužene za nabavu, marketing, odnose s javnošću i dio prodaje.

Marinka Akrap je rođena u Splitu 1968. godine, a odrasla je u Tučepima. Udata je i majka je dviju kćeri. Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Radom u visokom menadžmentu velike europske drogerije, te kroz vođenje korporativnog marketinga i komunikacije u hrvatskoj prehrambenoj kompaniji koja posluje na dvadeset i pet tržišta diljem svijeta, imala je priliku strateški i operativno sudjelovati u kreiranju i odlučivanju o sadržaju i platformama komunikacije od dizajna proizvoda, video, audio i tiskanog materijala, publikacija, oglasa pa do svih oblika digitalne komunikacije, istraživanja tržišta, odnosa s javnošću, kampanja, sponzorstava, događanja i sl.

“Imala sam priliku raditi za značajne kompanije i brendove, ali sada sam jako sretna što svoje bogato znanje i iskustvo iz područja marketinga, prodaje i komunikacije mogu staviti na raspolaganje meni najznačajnijem brendu. Odgovornost i očekivanja su velika i uz svu nepredvidivost koju donosi nogomet, mogu obećati da ću uvijek ustrajati na hajdučkim vrijednostima, dati svoj maksimum te se truditi donijeti novu energiju i kreativnost kako bi doprinijela da naš Klub svakom svom navijaču i poslovnom partneru, osim emocije kakvoj kod nas nema konkurencije, donese i dodanu vrijednost.” – poručila je gospođa Akrap prilikom imenovanja na mjesto nove članice Uprave.

Uspješnu menadžersku karijeru dodatno su joj obilježili brojni projekti vezani za društveno odgovorno poslovanje, edukaciju, kulturu, glazbu i sport. Posebno se ističu sportski projekti na kojima je aktivno sudjelovala u kreativi, organizaciji i provedbi, među kojima se mogu spomenuti: sponzorstvo brojnih saveza (Hrvatske skijaške reprezentacije, Hrvatskog vaterpolo saveza, Hrvatskog košarkaškog saveza, Hrvatskog rukometnog saveza….) te kao najvažniji sportski projekt, sponzorstvo Rukometnog kluba Podravka Vegeta gdje je od 2018. do 2021. godine obavljala i funkciju članice Nadzornog odbora, navode s Poljuda.

Član Uprave Ivan Matana bit će od danas zadužen za financije, pravni segment i logistiku s naglaskom na izradu strategije i razvoj infrastrukture.

Komentiraj