MARIJAN PUŠNIK: Igrači su spremni za pobjedu protiv Maccabija

FaH

Trener Hajduka Marijan Pušnik u srijedu je izjavio kako uoči uzvrata protiv izraelskog Maccabija iz Tel Aviva u momčadi vlada dobra atmosfera te da igrači znaju kako im ta utakmica pruža veliku šansu za plasman u grupnu fazu Europske lige.

“Sasvim smo usmjereni na uzvratnu  utakmicu protiv Maccabija, a igrat ćemo tako da prođemo dalje, jer to je naša želja i naš cilj pa ćemo se tako postaviti u igri”, rekao je Pušnik na konferenciji za novinare.

Na upit što će tražiti od svojih igrača, Pušnik je kratko odgovorio: “Pobjedu”.

“Svi igrači su spremni i jedva čekaju utakmicu protiv Maccabija”, istaknuo je Pušnik.

Na upit jesu li nogometaši Hajduka vježbali izvođenje jedanaesteraca, Pušnik je kazao kako to čine na svakom treningu te da za ovaj dvoboj neće biti posebnih vježbi, jer Hajduk ima pet-šest igrača koji su uvijek spremni za izvođenje penala.

Nogometaš Maccabija Haris Medunjanin novinarima je rekao kako i njegova momčad u četvrtak želi pobjedu protiv Hajduka i plasman u Europsku ligu.

“Došli smo u Split da pobijedimo i prođemo u Europsku ligu, a da bi to ostavrili moramo  biti sto posto spremni”, kazao je Medunjanin.

U prvoj utakmici prošlog tjedna u Izraelu momčad Maccabija pobjedila je Hajduk s 2-1. Uzvratna utakmica igra se u četvrtak na Poljudu, s početkom u 20.30 sati.

Komentiraj