Hrvatska
Decoration icon

Sandra Benčić

Marija Selak Raspudić oštro o Sandri Benčić: “Vrijeđa sve građane Hrvatske!”

Autor:

06.10.2023., Zagreb - Na konferenciji za medije odrzanoj u Saboru zakonu o izbornim jedinicama govorila je zastupnica Marija Selak Raspudic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Mostova saborska zastupnica Marija Selak Raspudić u ponedjeljak je komentirala odavanje počasti vukovarskim žrtvama Sandre Benčić i njezino bacanje vijenca u Dunav.

“Taj jedan izvanjski humanizam više dehumanizira nego bešćutnost, jer kada je netko bešćutan postoji alternativa. To služi tome da vi sebi lijepite neku medalju da ste bolji od drugih i to vrijeđa sve građane Hrvatske. To nije ništa nego kvaziljevičarsko preseravanje”, zaključila je Marija Selak Raspudić te ustvrdila da je bacanje vijenca 19. studenoga krajnje neprimjereno.

“Neka kažu za koga oni to bacaju, a da Kolona to ne priznaje. To je izraženi oblik bešćutnosti i stvar nije banalna. Zato kažemo veći Pupovac od Pupovca jer se i sam Pupovac ove godine povukao”, kazala je Mostova zastupnica u svom gostovanju na N1 te dodala:

“Kad govorimo o hrvatskim žrtvama i hrvatskom stradanju, mora se brže-bolje potrčati da bi se srpska uloga izjednačila, ako ne i osnažila. To je ostatak tog jugokompleksa”, rekla je i dodala Benčić ranije potpisala deklaraciju o zajedničkom jeziku koja propisuje da su hrvatski i srpski isti jezik.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

ljerka.d.

prije 1 tjedan

Koja je Selak alapača!

tmozna

prije 4 dana

Ova seljančica rumenih obraza ipak pomaže HDZ-u! Kvazi intelektualka školovanje započela u SFRJ i sada bi gradila RH! Hoćemo mlade demokrate!