Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

MARIĆ “Ulaznice nisam dobio od Stojanovića”

Ministar financija Zdravko Marić jutros je, uoči sjednice Vlade, komentirao sporne ulaznice za prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo, koje je navodno dobio od Josipa Stojanovića Jollyja, koji je vlasnik Mercedesa zbog kojeg se ministrica Gabrijela Žalac ponovno našla u fokusu javnosti.

Na novinarsko pitanje je li u sukobu interesa, Marić kaže kako je svoje račune platio i da nije u sukobu interesa. Poručio je i da se on svojih prijatelja ne odriče, te da nije na svim utakmicama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji bio s Josipom Stojanovićem Jollyjem. Također, novinarima je rekao da se svojih prijatelja ne odriče.

Marić kaže kako karte za utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji na koje je išao nije dobio od Stojanovića, te dodao da ima izvode iz banke kojima to može dokazati. “Nemojte se brinuti po tom pitanju. Imam i ja pravo na neke svoje stvari. Prijavio sam sve u imovinskoj kartici. Mogu pokazati i bankovne račune”, rekao je Marić novinarima ispred Vlade.

O kreditu HBOR-a Stojanoviću kaže kako je, prema njegovim saznanjima, zahtjev za taj kredit podnesen prije nego što je postao ministar financija. “Svi moji prijatelji dobro znaju da od mene takve vrste usluge ne traže”, zaključio je Marić.

Komentiraj