Ljetni kamp Hawk City 2019. u srpnju i kolovozu

U organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe tijekom srpnja i kolovoza već treću godinu zaredom održat će se Ljetni kamp Hawk City, priopćilo je Kazalište Škrabe.

Prvi dio “kampiranja” namijenjenoga djeci i mladima od 5 do 15 godina bit će 23., 24. i 25. srpnja, a mlade “kampere” roditelji za sudjelovanje mogu prijaviti do ponedjeljka, 22. srpnja na mail [email protected] Dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 091 722 9167.
Kreativni studio Zvrk i Kazalište Škrabe za svoje vjerne glumice i glumce, ali i nove ljubitelje kazališta, kreativnosti i pustolovina na svježem zraku organiziraju Ljetni kamp Hawk City, a ove godine Kamp će se održati na raznim lokacijima u Jastrebarskom, i to u više termina u srpnju i kolovozu, sredinom ljetnih školskih praznika.
U sklopu Ljetnoga kampa Hawk City djeca i mladi bavit će se glumom, scenskim pokretom i plesom, kreativnim pisanjem (i čitanjem), istraživanjem prirode (izleti, piknici i pustolovine na livadi, u šumi, na svježem zraku), izradbom kazališnih rekvizita i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima.

Komentiraj