#LETSLOVESUMMER Još uvijek traje Lidlov ljetni modni tjedan

facebook.com

U okviru Lidlovog modnog tjedna (Lidl Fashion Week), Heidi Klum i Lidl su od ponedjeljka (18. lipnja) lansirali četvrtu zajedničku kolekciju.

S laganim materijalima, elegantnim uzorcima, otkačenim traperom i zabavnim resicama, kao i orijentalnim ukrasima, ova kolekcija snažno zrači odličnim ljetnim raspoloženjem. Za sve modno osviještene žene i djevojčice tu su maksi haljine, kratke hlače, raznobojne majice i sandale ravnih potplata. Ova kolekcija nudi bezbrojne mogućnosti kombiniranja pomoću kojih se može naglasiti osobni stil.

“Boemski stil ni ovoga ljeta ne izlazi iz mode. Zajedno s Heidi Klum, radujemo se što možemo svim velikim i malim damama ponuditi ljetne kombinacije po posljednjoj modi, nadahnute Kalifornijom, drugim domom Heidi Klum“, najavila je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

“Važno mi je da se komadi iz moje kolekcije mogu jednostavno pretvoriti u raznolike ljetne kombinacije: tijekom dana može biti prilično opuštena s kratkim hlačicama i jednostavnim gornjim dijelom bež boje, dok je razigrana maksi haljina u kombinaciji s ravnim kožnim sandalama odličan odabir za večer“, rekla je Heidi Klum.

Četvrta po redu kolekcija Lidla i Heidi Klum uvest će vas u ljeto prepuno ljubavi.

https://youtu.be/zPJYW0JTcDc

Komentiraj