Lidl Hrvatska kontinuirano povećava plaće svojim zaposlenicima

Press/Lidl Hrvatska

 

Trgovački lanac Lidl Hrvatska i ove će godine ojačati kompenzacijske pakete za radnike u trgovinama i skladištima.

Od 1. ožujka, radnicima u više od sto Lidlovih trgovina diljem Hrvatske te u skladištima u Jastrebarskom i Perušiću plaća će biti uvećana za prosječno 8 posto, a za kraj poslovne godine u Lidlu Hrvatska (veljača 2020.) bit će im isplaćena i jedna dodatna plaća.

Još od početka poslovanja u Hrvatskoj, a posljednje tri godine zaredom, Lidl kontinuirano povećava plaće svojim zaposlenicima. Zadnje povećanje dogodilo se prije nepunih godinu dana.

Osim osnovnih primanja zaposlenika, koja su iznad prosjeka u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, tvrtka svim svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti kao što su novčane nagrade, božićnica, uskrsnica, sezonski dodatak, darovi za djecu za posebne prigode, sistematski pregledi…

Kompanija posebnu pažnju pridaje razvoju zaposlenika na svim razinama. Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućava i daljnji razvoj karijere, sukladno potrebama poslovanja.

Lidl Hrvatska već je osam godina nositelj Certifikata Poslodavac partner te godinama drži visoko drugo mjesto među poslodavcima prvog izbora.

Komentiraj