facebook.com

Na sajmu ‘In Dizajn’ Lesnina naglašava povratak prirodi

Nakon iznimno uspješna prva dva izdanja sajma ‘In Dizajn – Festival modernog doma’, jedna od najutjecajnijih dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec, organizirala je i treće po redu istoimeno događanje koje u Arena centru Zagreb (od 13. do 16. rujna), na pet tisuća metara kvadratnih izložbenog prostora, okuplja više od 80 izlagača, proizvođača i trgovaca za opremanje interijera, renomiranih stručnjaka i arhitekata.

Lesnina XXXL ove godine je za svoj izlog izabrala temu – priroda. S obzirom da tvrtka prati trendove, naglasak je stavljen na povratak prirodi. Tako je upravo drvo osnovni materijal i to u kombinaciji sa zemljanim tonovima poput zelene i modre, koji su apsolutni hit-sezone kad su interijeri u pitanju. Toplina drva u kombinaciji s hladnijim tonovima dodatno je oplemenjena detaljima koji domu u urbanoj džungli daju dašak luksuza i čine ga iznimno ugodnim.

Posjetitelji jedinstvenog ‘InDizajn – Festivala modernog doma’ u Lesninom izlogu imaju priliku doživjeti te pronaći inspirativna rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošne dekoracije, zanimljive ideje za detalje…

Komentiraj