facebook.com

Vrhunska produkcija BBC-a poziva vas na ‘Šetnju s dinosaurima’ 

‘Šetnja s dinosaurima’ ime je najpopularnije i najveće predstave posvećene čudesnim životinjama koje su nekada hodale Zemljom.

Vrhunska BBC produkcija uključuje novu, najsuvremeniju tehnologiju, opravdavajući svoju poziciju najveće i najbolje predstave o dinosaurima. Spektakl u Areni Zagreb (9. i 10. ožujka) u trajanju sat vremena i četrdeset minuta će vas vratiti u daleku prošlost i priču o evoluciji. Moći ćete vidjeti evoluciju dinosaura mesoždera u šetače na dvije noge, biljojede u samoobrani od svojih žustrijih predatora, njihovo prirodno ponašanje…

Predstava uključuje Tyrannosaurusa Rexa, najvećeg grabežljivca među dinosaurima, kao i Plateosaura te Liliensternusa iz razdoblja trijasa, Stegosaura i Allosaurusa iz jure, Torosaurusa i Utahraptora iz impresivnog razdoblja krede. Najveći među njima je Brahiosaur, od nosa do repa 11 metara visok i 17 metara dugačak. Izgradnja takve produkcije trajala je godinu dana i zahtijevala tim od 50-ak ljudi, uključujući inženjere, tekstilne tehničare, proizvođače kože, umjetnike, slikare te stručnjake animatronike.

Edukativnu predstavu i cjelokupno interaktivno iskustvo vodi paleontolog Huxley.

Komentiraj