Legendarni Dusty Hill obožavao je američke oldtimere, imao vlastitu vrijednu kolekciju

Legendarni rocker Dusty Hill je bio veliki ljubitelj starinskih automobila, piše motorius.com.

Njegovi prijatelji, članovi hard rock grupe ZZ Top i suradnici su u prijašnjim intervjuima više puta naglasili da je Hill volio i bio zainteresiran za automobile, a bio je poznat i u nekim zajednicama bikera i ljubitelja američkih hot rodova.

Više medija je prenijelo vijest da je basist imao kolekciju vrijednih starinskih automobila. Fotografije su postavljene na društvenoj mreži Pintarest i može biti da se je Hill samo slikao naslonjen uz velike metalne ljubimce.

Glazbenik je živio u gradu Houstonu u američkoj državi Texas i sigurno je gajio veliku strast prema automobilima. Mediji ističu kako je u kolekciji imao Cadillac iz 1948. godine, starinski Highboy Ford, Chevrolet Impalu iz 1962. godine, a fotografije otkrivaju još nekoliko starih i preuređenih Ford modela. Naglašava se da je Hill svojim ljubimcima davao nadimke.

Ford ‘Eliminator’ Coupe iz 1933. godine je sigurno njegovo vlasništvo. Predstavljen je u nekoliko glazbenih spotova na televiziji MTV te je izlagan više puta u posebnim prilikama, pa i u postavu R’n’R Kuće slavnih.

Komentiraj