Pixabay

Leaders (UP)stairs Run: Posebna utrka u zagrebačkom Westinu 12. listopada

U zagrebačkom hotelu Westin u četvrtak, 12. listopada, održat će se posebna utrka – “Leaders Up(stairs) Run”- odnosno, utrka stepenicama svih 17 katova, do vrha hotela.

Nakon dolaska na cilj, sudionici utrke prisustvovat će konferenciji čiji je cilj osvijestiti pozitivan utjecaj sporta, posebice trčanja na postizanje vrhunske pripremljenosti te iznimnih rezultata, kako u sportu, tako i u poslovnom okruženju.

“Svakodnevno je vidljivo da bavljenje sportom ima pozitivan utjecaj na ostvarenje uspjeha u poslovnom okruženju; kroz razvoj pobjedničkog stava, mentalne čvrstoće, fokusa na cilj te ustrajnosti. Na konferenciji će se razmatrati i davati primjeri raznih tehnika Treninga Izvrsnosti i alata za adekvatnu pripremu duha i tijela koji vode ka vrhunskim sportskim, ali i poslovnim rezultatima”, naglašavaju organizatori.

Utrka i konferencija Leaders (UP)stairs Run je u organizaciji Run Croatia, Hotela The Westin i Partus akademije za razvoj izvrsnosti, a održat će se u prostorijama Hotela The Westin.

Komentiraj