Lamborghini proslavio 60. godišnjicu u Japanu i postavio rekord

Autor:

Lamborghini

Na stazi Suzuka oboren je Guinnessov svjetski rekord za “Najveću paradu Lamborghini automobila”

Automobili Lamborghini je 23. veljače održao Lamborghini Day povodom 60. godišnjice na stazi Suzuka Circuit. Više od 280 Lamborghinija, uključujući aktualne i klasične automobile i modele ograničene serije, okupilo se na stazi Suzuka.

Događaj je započeo paradom oko staze u kojoj je sudjelovalo više od 250 Lamborghinija iz cijele povijesti tvrtke, od slavnog modela Lamborghini Miura do Lamborghini Countacha LPI 800-4. Ova paradna vožnja je priznata od strane Guinnessove knjige rekorda kao “Najveća parada Lamborghini automobila”, rekord za najveći broj Lamborghinija voženih u jednom trenutku (251 automobil).

Foto: Lamborghini

Stephan Winkelmann, predsjednik i glavni izvršni direktor, Automobili Lamborghini, rekao je: „Ove godine obilježava se 60. obljetnica od osnivanja Lamborghinija 1963. Činjenica da se toliko mnogo Lamborghinija, od aktualnih modela do klasičnih automobila, okupilo na poznatoj stazi Suzuka Circuit dokaz je da je naš brend je dirnuo emocije mnogih ljudi ovdje u Japanu tijekom svoje duge povijesti i još uvijek je toliko cijenjen.

Također je neizmjerno zadovoljstvo svjedočiti ovom posebnom trenutku dobivanja Guinnessovog svjetskog rekorda tijekom važne godine kao što je ova.”

 

OZNAKE: Lamborghini

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.