Lamborghini gradi luksuzne vile u Španjolskoj, pogledajte kako će izgledati

Autor:

Lamborghini

Lamborghini širi svoje poslovanje u brendirani rezidencijalni prostor. Ali ovaj put je u Europi, ne u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Talijanski proizvođač automobila nedavno je najavio novo partnerstvo s tvrtkom za luksuzne nekretnine Dar Global kako bi pokrenuo Tierra Viva u španjolskoj Costa del Sol. Ekskluzivni kompleks u Benahavisu sadržavat će 53 samostalne vile, sve smještene na različitim visinama duž planinskih brežuljaka područja s panoramskim pogledom na Sredozemno more.

“Ovo je strateška suradnja vođena zajedničkim vrijednostima izvrsnosti, kvalitete i inovacije”, rekao je Stephan Winkelmann, predsjednik i glavni izvršni direktor Lamborghinija, u izjavi za medije. “Iskustvo Dar Globala u stvaranju luksuznih nekretnina u kombinaciji s Lamborghinijevom filozofijom dizajna dovelo je do ovog zapanjujućeg postignuća”, dodao je.

Lamborghini

Marka će predvoditi dizajn, za koji se kaže da je inspiriran njezinim kultnim sportskim automobilima. Razmislite o mnoštvu sjajnih mramornih podova, finih kožnih detalja i stakla posvuda. Super-otmjeni razvoj nudit će tri različite kategorije vila. Najmanja će biti Esmeralda, rezidencija s četiri spavaće sobe. Zatim, tu su Zafiro s pet spavaćih soba i Diamanta sa šest spavaćih soba. Bez obzira koji od raskošnih domova odaberete, svaki će biti opremljen bazenom, više terasa i bujnim vrtovima. Očekuje se da bi ovaj kompleks trebao biti dovršen do 2027. godine.

“Naše partnerstvo s Lamborghinijem temelji se na zajedničkoj viziji visokokvalitetnih projekata u kombinaciji s pažnjom na detalje”, dodaje Ziad El Chaar, izvršni direktor Dar Globala. “Zajedno smo stvorili prostore koji utjelovljuju životni stil koji je sofisticiran i bogat iskustvima”, poručio je.

Lamborghini svojim prvim europskim projektom kroči na novo područje. Međutim, tvrtka je do sada imala veliki uspjeh sa svojim rezidencijama u Dubaiju. Kompleks od 40 jedinica u Emaar Dubai Hillsu rasprodan je nedugo nakon što je predstavljen 2021. godine.

Lamborghini

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.