Kupite Coppolina vina i dobit će te potpisani scenarij filma “Prisluškivanje”

Vijest koja će obradovati enofile i filmofile kaže kako je glasoviti redatelj Francis Ford Coppola odlučio svakome tko kupi njegovih vina u vrijednosti 800 dolara pokloniti poseban dar. Prema onome što je oglasio na svojoj web stranici uz kupnju njegovih 24 boca vina iz kolekcije Director’s Cut dobit će se potpisani scenarij njegovog trilera „Prisluškivanje“ iz 1974. godine. Uz to, onaj koji potroši 800 dolara na 24 boce dobiti će i pozivnicu za online razgovor sa Francisom Fordom Coppolom krajem ljeta te će dobiti i šifru s kojom će moći skinuti film preko Applea, Googla, Vudua ili portala FandangoNow.

Prema onom što piše na Coppolinoj web stranici, svaka od 24 boca odaje počast povijesti filmskog stvaralaštva. Vina vuku podrijetlo iz Sonome, vinske regije u Kaliforniji, a osim Coppolinih vina Cinema i Technicolor u pakovanju se nalaze i boce Cabernet Sauvignona, Zinfandela, Pinot Noira, Chardonnaya i Sauvignon Blanca.

Film „Prisluškivanje“ premijerno je prikazan 1974., dvije godine nakon filma „Kum“, i označio je Coppolin povratak filmu koji nema epske karakteristike. U njemu Gene Hackman glumi paranoičnog stručnjaka za prisluškivanje koji pomisli kako će jedan njegov obavljeni zadatak dovesti do ubojstva. Film je te godine pobijedio na filmskom festivalu u Cannesu, nakon čega je nominiran u tri kategorije za nagradu Oscar, uključujući i onu za najbolji film.

Komentiraj