Kristen Stewart bijesna jer je zbog preljuba ostala bez važne uloge

Kristen Stewart izjavila je kako je nisu pozvali da glumi u nastavku filma „Snjeguljica i lovac“ jer je bila optužena za nepoštivanje društvenih normi nakon što se otkrilo da je u preljubničkoj vezi s redateljem Rupertom Sandersom. Ona je u to vrijeme bila u vezi s Robertom Pattisonom ali su paparazzi fotografije 2012. godine otkrile da ga vara sa Sandersom, zbog čega se Kristen Stewart javno ispričala. U nastavku „Lovac i Ledena kraljica“ glumila je Charlize Theron, zvijezda prvog filma, a njoj su pridodane Emily Blunt i Jessica Chastain. No, Kristen Stewart nije se pojavila u nastavku te nije ponovila ulogu princeze.

Kristen Stewart progovorila je o tom događaju gostujući na radio postaji SiriusXM u emisiji poznatog voditelja Howarda Sterna. „Tada smo živjeli u drugačijim vremenima. Osjećala sam da su te optužbe za nepoštivanje društvenih normi apsurdne. I trebali su mi dati ulogu u tom filmu. Film bi bio još bolji. Nisu mi dali ulogu jer sam prolazila kroz skandal koji je bio javna tema, a oni su se bojali dirnuti u to“, kazala je Kristen Stewart.

Ipak, priznala je „To je bilo stvarno teško razdoblje mog života, bila sam jako mlada, nisam znala kako se nositi s time. Napravila sam nekoliko grešaka. Iskreno, to se nikoga ne tiče“. Ona se i danas ne može načuditi kako su je odrasli ljudi, koji se bave snimanjem i produciranjem filmova, ignorirali. Zato je zaključila kako je filmska industrija u Hollywoodu temeljena na strahu. „Mislim da su oni idioti jer ako barem malo riskiraš i napraviš nešto dobro, ljudi će to gledati, platiti i to će ti se isplatiti“, zaključila je Kristen Stewart.

Kristen Stewart glumi u novoj verziji filma „Charlijevi anđeli“ zajedno sa Naomi Scott i Ellom Balinska.

Komentiraj