NEM 2017

Konferencija New Europe Market ponovo se održava u Dubrovniku od 11. do 14. lipnja 2018. godine

New Europe Market, godišnja konferencija koja okuplja vodeće stručnjake iz TV industrije, otkrila je datume za 2018. godinu.

Šesto izdanje NEM-a ponovo će se održati u Gradu Dubrovniku od 11. do 14. lipnja.

NEM 2017. uključivao je sedam tematskih panela o sadašnjim i nadolazećim trendovima u TV industriji te šest inspirativnih prezentacija koje su održali Nielsen, Akamai Technologies, Julius Film, Eutelsat, Viacom International Media Networks i Aspera, IBM-ova tvrtka. Paneli i prezentacije bili su popraćeni brojnim dinamičnim događajima umrežavanja i dvjema ekskluzivnim večernjim zabavama FOX Networks Groupa i Eutelsata.

Posebni gost NEM-a 2017. bio je glumac Michael Weatherly, zvijezda televizijske serije ‘Bull’, koji je prvi dan NEM-a otvorio brojnim anegdotama iz svog profesionalnog i privatnog života. Razgovor s gospodinom Weatherlyjem održao se uz zalazak sunca na predivnoj krovnoj terasi hotela Dubrovnik Palace, nakon čega je uslijedilo opušteno druženje uz Pickboxovo piće dobrodošlice.

Više od 800 sudionika i 350 tvrtki svake godine prepoznaje NEM kao jedinstveno mjesto za sklapanje novih poslova, izmjenjivanje svježih ideja i uspostavljanje raznolikih suradnji. Iako je NEM 2017. bio uvjerljivo najbolje izdanje konferencije dosad, NEM će se nastaviti razvijati, predstavljati nove poslovne mogućnosti te privlačiti poslovne profesionalce, menadžere i članove upravnih odbora iz svih dijelova svijeta zadržavajući pritom autentičnu mediteransku atmosferu.

Budući da je NEM ujedno i market, cilj mu je promovirati potencijal i poslovne mogućnosti regije te okupiti najvažnije tvrtke središnje i istočne Europe.

Za one koji se planiraju predbilježiti superrano, NEM nudi posebnu mogućnost da si besplatno osiguraju jednu akreditaciju. Naime, kupite li jednu akreditaciju, drugu dobivate besplatno.

Nakon registracije na internetskoj stranici http://neweumarket.com/hr/, svi budući sudionici mogu jednostavno dobiti svoje akreditacije.

Komentiraj