Konferencija Advanced Technology Days u zagrebačkom Hypo centru (16. i 17. studenog)

Promo

Zbog velikog interesa 12. izdanje konferencije Advanced Technology Days održava se u Hypo centru.

Na Konferenciji koja će se održati 16. i 17. studenog već sad se očekuje sličan odaziv kao i prošle godine kada je Konferenciju posjetio rekordan broj od 400 sudionika.

Okosnica Konferencije bit će novosti iz cloud svijeta, a posebna pažnja će se posvetiti sigurnosti informacijskih sustava.

Prijave su otvorene, a do 15. rujna možete iskoristiti povoljnije cijene putem rane prijave.

Konferencija Advanced Technology Days 12, jedno od najvažnijih događanja za IT community u organizaciji kompanije Microsoft Hrvatska, održat će se 16. i 17. studenog u zagrebačkom Hypo centru.

Razlog premještanja Konferencije iz Arena Centra u veći prostor je prošlogodišnji rekordni broj od 400 sudionika kao i najave sličnog odaziva i ove godine. Zanimljivim temama, kvalitetnim predavanjima i predavačima, ovo se događanje prometnulo u nezaobilazno mjesto za razmjenu znanja i iskustava iz područja tehnologije odnosno ICT-a općenito te je ujedno, prema broju sudionika i trajanju, postalo najveća tehnološka konferencija u Zagrebu.

Okosnica ovogodišnje Konferencije bit će novosti iz cloud svijeta – poglavito Azurea i Officea 365 koji iz mjeseca u mjesec rastu i razvijaju se te dobivaju nove funkcionalnosti, podjednako interesantne krajnjim korisnicima i sistemskim odnosno razvojnim inženjerima.

Posebno mjesto dobit će Windows 10 koji je nedavno doživio novi update na godišnjicu lansiranja pri čemu se već najavljuju nova ažuriranja u sljedećoj godini. Bit će riječi i o novim inačicama Windows Servera 2016 i System Centra 2016 koji će u svijet privatnog i hibridnog oblaka donijeti najsvježije inovacije iz Microsoftovih podatkovnih centara. Uz to sprema se i sljedeća verzija Visual Studia te brojne novosti iz Microsoftova svijeta otvorenih tehnologija.

S obzirom na sve veći značaj digitalne transformacije kroz koju prolaze pojedinci, kompanije, javne i državne organizacije, ovogodišnji ATD će posebnu pažnju posvetiti sigurnosti informacijskih sustava pri čemu Microsoft pruža niz rješenja bilo da se radi o tehnologijama u javnom oblaku, kod nekog od partnerskih pružatelja usluga ili pak u svom vlastitom, privatnom oblaku.

Prijave za Konferenciju su otvorene, a do 15. rujna moguće je iskoristiti povoljnije cijene za rane prijave.

Sve informacije i prijavu na službenoj internetskoj stranici konferencije možete obaviti ovdje, a za sva pitanja u vezi s prijavama obratite se na [email protected]

Microsoft – Osnovan 1975. godine, Microsoft (Nasdaq „MSFT“) danas je vodeća svjetska kompanija u proizvodnji softvera, uslugama i rješenjima koja pomažu pojedincima i tvrtkama da u potpunosti ostvare svoje potencijale. Za više informacija o Microsoftu, posjetite Web stranice http://www.microsoft.com/croatia.

Komentiraj