Srdjan Ilic/PIXSELL

KLOPP POLUDIO NA NOVINARA “Ovo se može čuti samo u Engleskoj”

Trener vodeće momčadi Premierlige Liverpoola Jürgen Klopp poprilično se razljutio na novinare na konferenciji nakon poraza od Wolverhamptona trećem kolu FA Kupa. Liverpool je jučerašnjom ozljedom Dejana Lovrena ostao samo na jednom ‘pravom’ stoperu – Virgilu van Dijku.

“Rekli su mi da se radi o zadnjoj loži. Ništa ranije nije ukazivalo da će do toga doći. Pitao sam trenere i masere. Nikakvog znaka nije bilo da bi se to moglo dogoditi, ništa”, rekao je Klopp o ozljedi hrvatskog reprezentativca.

Prvo se naljutio na novinare koji su ga pitali koliko će dugo s terena izbivati Lovren. “Pa jeste li ikada čuli trenera da to zna reći odmah nakon utakmice? Ne. Ne znam! Morate čekati! Vjerujte mi da jako to želim znati, ali u ovom trenutku ne znam”, rekao je Klopp i otkrio da Lovren nije ni trebao igrati u ponedjeljak.

Ipak, brojne ozljede primorale su ga da Lovrena od početka stavi u igru. Klopp je burno reagirao na novinarsko pitanje o tome razmišlja li o kupovini stopera, s obzirom da su trojica od četvorice stopera ozlijeđena.

“Jedina zemlja u kojoj bi u ovoj situaciji postavili takvo pitanje je Engleska. Vi ovdje mislite da se sve može riješiti kupovanjem igrača. Moramo izdržati dok to ne prođe, a ne kupiti petog stopera i reći mu da će igrati samo dva tjedna dok se ne vrate ozlijeđeni”, objasnio je.

Komentiraj