KK ZADAR FANS “Onaj tip kojeg si istriska bez razloga će ti se sutra nasmijati…”

Administratori stranice KK Zadar Fans na facebooku su se obratili mnogobrojnim delikventima raznoraznoh boja i kriminogenih motiva koji posljednih dana, mjeseci i godina od Donatovog grada stvaraju grad slučaj.

“Za svu ološ, klošare, radikale, neradnike, nasilnike, silovatelje…

Zadar se voli tako što ćeš baciti svoje smeće u kantu, a ne na ulicu.

Zadar se voli tako što ćeš napraviti mural u čast gradu, našem klubu i grupi, a ne tako što ćeš uništiti nečiju novu fasadu svojom frustracijom i bijednim životom.

Tvom KK Zadru se za loptu na podu ne baca najviše frend iz kvarta, nego Srbin. Zamisli kontradiktornosti.

Ove novce što si zaradia od turizma i donia s dalekih mora nije ti dala hrvatska kompanija, već strana korporacija s hrpom stranaca s kojima si normalno do tad radia.

Pitat ćeš se jednog dana, jesam stvarno cili život triba ljubiti tu stranačku iskaznicu i nečije guzice, da bi te neko zaposlia na poziciji koju ne voliš, na poziciji na kojoj ne napreduješ, a moga si puno puno više samo da si otpustia svoja krila i bia jedinstven, drugačiji.

Onu curu što si izvriđa i ponizia ju u školi pred cilim razredom ili ispred kluba ćeš viditi sutradan kao uspješnu ženu i majku na televiziji ili internetu, a ti ćeš samo biti očajan “frajer” bez cure, za tipkovnicom.

Onaj tip kojeg si istriska bez razloga će ti se sutra nasmijati kad vidi slučajno tvoje ime među molbama za posao u svom uredu.

Bit ćeš neki ‘gazda’ u svom gradu, ali valjda samo sebi i onima koji ti se udvaraju da su ti ‘prijatelji’ radi interesa.

Vodit ćeš i taj svoj mali kriminal, radit ćeš zlo.. A onda će i tebe dočekati godine, vidit ćeš onog starog, zaboravljenog frenda-štrebera s cvikama iz kvarta što je uvik gura priču oko obrazovanja i tog ‘dosadnog’ života, vidit ćeš ga kako sritno drži svoje dite i ljubi ga u naručju.

Svoju majku ćeš jednom držati držati na rukama i ipak pustiti suzu onako u očaju govoreći joj ‘Majko, oprosti što ti nisam bia bolji sin’.

Ovo je poruka za sve mlade, jer ne želimo da vam budu isprani mozgovi, ovo je poruka za sve ljude koji su odrasli u ovom gradu.. ne bojte se, i dalje postoje oni kojima je stalo do ovoga grada i koji će učiniti sve da nam je na ponos i da nam je svima ugodno živiti u njemu.”, stoji u objavi.

Za svu ološ, klošare, radikale, neradnike, nasilnike, silovatelje…Zadar se voli tako što ćeš baciti svoje smeće u…

Posted by KK Zadar fans on Tuesday, October 22, 2019

Komentiraj