Damir Žižić

FOTO: KD LISINSKI Ivan Šarić dva i pol sata nasmijavao brojnu publiku

Najpopularniji komičar u Hrvatskoj, Ivan Šarić, pružio je dva i pol sata smijeha dupkom punoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Poučena prošlogodišnjim brzim nestankom karata, publika je pohrlila na blagajne za ovogodišnji nastup, zbog čega se jučerašnji nastup rasprodao u rekordnom roku od deset dana. Srećom, zagrebačka publika imat će još jednu priliku uživati u njegovom britkom humoru, jer je u pripremi još jedna izvedba u Lisinskom 11. prosinca ove godine, također već rasprodana.

Kako Ivan Šarić humor definira kao propitkivanje autoriteta, bilo da su to političari, vlada ili crkva, tako su i svi okupljeni imali priliku čuti šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, politike te opservacijskog i apstraktnog humora uklopljenog u svakodnevne regionalne događaje, ali i zbivanja u Hrvatskoj.

”Ne znam kako opisati što se dogodilo, bilo je nadrealno. Hvala publici koja je od početka bila fantastična”, rekao je Ivan Šarić.

Dobar smijeh nadaleko se čuje pa će se tako potražnja za ovim stand up majstorom nastaviti i u ostatku Hrvatske. Obožavatelji će ga moći slušati u gradovima Rijeci, Puli, Splitu, Zadru, Osijeku, Varaždinu, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Velikoj Gorici te Sisku.

Zahvaljujući ovakvim uspjesima razvija se cijela stand up scena, a humor i stand up u Hrvata postaju prepoznatljiv proizvod.

Termini nastupa dostupni su na: https://www.ivansaric.hr/

Komentiraj