KAPETAN MODRIĆ PRELOMIO “U Rijeci, s istom strašću…”

Glavna tema oko reprezentacije posljednjih dana bila je moguća promjena domaćinstva posljednje kvalifikacijske utakmice Hrvatske protiv Slovačke (16. studenog), izvještava gol.dnevnik.hr.

Utakmicu će na kraju ugostiti Rijeka što je potvrdio i HNS, ali prije toga kružila je informacija da će se susret ipak preseliti na Maksimir.

Budući da Hrvatska još nije riješila pitanje prolaska uoči zadnjeg susreta, veći kapacitet Maksimira, uz grijani teren prikladniji hladnom vremenu, navodio se kao glavni razlog moguće promjene mjesta odigravanja susreta.

Kružile su glasine i da su igrači poželjeli drugi stadion, možda i ponovno Poljud nakon sjajne atmosfere protiv Mađarske, a toj temi oglasio se kapetan reprezentacije Luka Modrić.

“Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje”, napisao je na Twitteru.

Modrić je tako demantirao da su igrači htjeli “sabotirati” Rujevicu, a poslao je i vrlo jasnu poruku odgovornima za određivanje domaćinstava.

Komentiraj