KAKVA SEZONA! Sjajnu atmosferu u Rijeci ‘zapalila’ i objava o novom rekordu!

Autor:

03.04.2024., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - SuperSport Hrvatski nogometni kup, polufinale, NK Lokomotiva - HNK Rijeka. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke imaju sezonu iz snova. Trenutno su vodeća momčad lige, a pred njima su i dvije utakmice finala Kupa protiv Dinama! U mjesec dana izabranici Željka Sopića tako će igrati čak triput protiv aktualnog prvaka – 5. svibnja HNL na Rujevici, 15. svibnja prva utakmica finala kupa u Maksimiru, 30. svibnja uzvrat finala opet na Rujevici.

A te utakmice dočekuju s rekordnim brojem članova!

“Ljubav prema svom klubu neraskidiva je veza za svakog navijača, a članstvo jedan od načina kojima se pokazuje privrženost klubu. HNK Rijeka u tom pogledu danas može biti izrazito ponosna jer osim rezultatski, sjajnu sezonu ima i kada je riječ o broju članova Kluba koji je dosegao rekordne razine.

U prvim danima travnja ta brojka prešla je i ranije rekordnih 15 tisuća članova i trenutno broji 15036, a posebno nas ponosnim čini brojka od 6256 članova mlađih od 16 godina, što je najbolja potvrda da je navijačka budućnost HNK Rijeka u sigurnim rukama“, naveli su na službenoj stranici.

MIŠKOVIĆ ZA NACIONAL Smijali su mi se kad sam ovo najavio. Nek’ se smiju i dalje, Rijeka ide po duplu krunu

Dodaju da su brojke posebno impresivne kad se zna da je HNK Rijeka u sezoni 2012./2013. imala 211 članova. “Sjajni rezultati u proteklih deset godina obilježeni trofejima i velikim europskim utakmicama doveli su broj članova do rekordnih visina. Kao zanimljivost ponosno možemo istaknuti i da imamo članove iz Australije, Kanade ili SAD-a, kao i iz svih većih hrvatskih gradova”, pohvalili su se.

Iz kluba poručuju da je zabilježen je i značajan porast vlasnika kompleta ulaznica koji je sa 658 u sezoni 2012./2013. narastao na 6055 u aktualnoj sezoni što je također rekordna brojka za HNK Rijeka. “Emocija prema najdražem grbu i klupskim bojama naša su najveća snaga, a krilatica Zajedno smo Rijeka već godinama na najbolji način definira simbiozu kluba i navijača”, zaključili su.

TRIPUT S DINAMOM! Rijeka ne smije igrati za ‘osvetu Jakiru’ nego za sebe i svoje trofeje

OZNAKE: HNL, HNK Rijeka, nhapp, Rijeka

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.