HINA/ Daniel SPONZA

“Kada stanemo na teren, moramo izazivati respekt”

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj dao je u ponedjeljak u Rovinju izjavu za medije.

“U Rovinju nam je sjajno, uvjeti su odlični, a teren je svaki put sve bolji. Uz dva treninga dnevno i potreban odmor, brzo nam prođu dani, a uskoro nam slijedi i Brazil – nema jačeg testa od toga i veselim se tome. Inzistira se na zajedništvu, jer smo pojedinačno snažni, no želimo biti moćni i kao momčad”, kazao je novinarima Badelj.

Dodao je kako će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Hrvatska težiti posjedu lopte i stvaranju prilika kroz taj posjed. “Naravno da imamo svojih mana, kao i sve druge momčadi, ali imamo nevjerojatnu podlogu za stvaranje momčadi koje će se suparnici bojati. Kada stanemo na teren, moramo izazivati respekt. Želimo svi biti kao cjelina, a meni je čast biti dio ovakvog veznog reda, jednog od najboljih na svijetu”, istaknuo je.

Badelj kaže kako im treba podrška navijača, ono ‘poztivno ludilo’. “To će nam dati dodatnu motivaciju. Takva atmosfera jednostavno nas gura naprijed. Svi pridonose stvaranju dobre atmosfere unutar momčadi, a Vida je možda najistaknutiji dobri duh reprezentacije”, poručio je.

Komentiraj