Juričan zatražio potporu od Trumpa: “Bit ću vaš igrač u Zagrebu”

Autor dokumentarnih filmova Dario Juričan, koji ‘želi biti Milan Bandić predsjednik RH’, kako je nazvao svoju Facenook stranicu, danas je zatražio potporu od – američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Juričan je na svojoj Facebook stranici objavio pismo te se, kao kandidat za predsjednika, obratio Trumpu s molbom da podupre njegovu kandidaturu “kako bi postali kolege”.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi predsjedniče Trump, The White House, U.S. Embassy Zagreb

Ovim putem želim izraziti svoje divljenje prema Vašoj osobi i zamoliti Vas da poduprete moju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske, kako bi postali kolege.
Trenutna Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović rado se slika ispred Vaše trave u Washingtonu, a Vaša zemlja je u najteže vrijeme za Hrvatsku prihvatila drugog pretendenta na mjesto predsjednika, pjevača Miroslava Škoru.

Držim kako bi Vi morali znati da je moj suparnik na izborima gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Njega je inače predsjednik Rusije Vladimir Putin odlikovao, a kako se zanimate za energente dodajem kako se ruski plin preko tvrtke PPD prodaje gradu Zagrebu. U rijetkim trenucima odmora Milan Bandić gosti se s ruskim veleposlanikom kavijarom u hotelu Sheraton.

Također morate znati i da se protiv g. Bandića trenutno vodi više sudskih procesa u kojima ne stoji baš najbolje, što je dodatni razlog da meni poklonite Vaše povjerenje želite li u budućnosti imati svog čovjeka na terenu, i to slobodnog.
Ja Vas molim za podršku i obećajem da ću biti Vaš, američki igrač u Zagrebu. U rijetkim trenucima odmora ići ću na hamburgere s američkim veleposlanikom i zagovarati američki ukapljeni plin. Napraviti ćemo najbolji deal!

Vaš
Dario Juričan, kandidat za predsjednika RH”, napisao je.

Dragi predsjedniče Trump, The White House, U.S. Embassy ZagrebOvim putem želim izraziti svoje divljenje prema Vašoj…

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Tuesday, October 29, 2019

Komentiraj