Jessica Biel pokazala skladne trbušnjake. Njena je tajna – joga

Screenshot YouTube

Jessica Biel (40) i njen suprug Justin Timberlake su jedni od najpoznatijih gostiju Tjedna mode u Parizu. Sretni par je posjetio više revija i događanja, a američka glumica i manekenka je pokazala se ne boji pokazati skladne trbušnjake pred objektivom. Neke od fotografija možete pogledati klikom na link.

Poznati par je mnogo puta potvrdio da voli i podupire modu, njihov ukus za modu uvijek naglašava opuštenu eleganciju i mladenački stav. Jessica i Justin ne bi mogli izvršavati svoje poslovne obaveze i angažmane da redovito ne vježbaju. Sretni supružnici su više puta na društvenim mrežama poticali javnost na više sportskih aktivnosti, veseli ples ili vježbanje.

Jessica se bavi jogom dulje od 10 godina. Otkrila je da je razgibavanje vrlo važno pa tako vježba jogu oko 20 ili 30 minuta skoro svaki dan, što je više nego dovoljno.

Za nju je trening “više od ublažavanja steresa”, vježbanje joj pomaže u svemu što radi u životu.

Lijepa manekenka voli vježbati i pod nadzorom trenera. Kružni i trening snage iscrpljuju, ali u kombinaciji daju brze rezultate.

Zdrava prehrana mora pratiti bioritam i potrebe organizma. Paleo palačinke, orašasti plodovi, maslac od badema te zdravo voće, povrće, sokovi i bjelančevine, čaj, vegetarijanski hamburgeri su često na njenom jelovniku.

Komentiraj