Jeremy Renner se dobro oporavlja, objavio video na kojem se vidi kako vježba

Jeremy Renner objavio je na Instagramu video na kojem se vidi kako vježba u svojoj kući nakon teške nesreće koju je doživio s ralicom ispred svoje kuće u Nevadi na prvi dan ove godine. Naime, ralica je tada prešla preko njega što je uzrokovalo brojne ozljede zbog čega je odveden u bolnicu a sam je otkrio da mu je tada slomljeno više od 30 kostiju na tijelu.

Na objavljenom videu vidi se kako vježba na kućnom biciklu pri čemu se pomaže štapom. Uz video je napisao „Što god je potrebno“. Ujedno je objavio i fotografiju na kojoj se vidi da čita knjigu „The Book of Awakening” koju je napisao Mark Nepo. Uz tu fotografiju napisao je „I mentalni oporavak“.

Proteklih tjedana njegovi kolege glumci iz Marvelovih filmova objavljivali su vijesti o njegovom zdravstvenom stanju. Tako je Paul Rudd, koji je s Renerom glumio u dva filma, „Captain America: Civil War“ i „Osvetnici: Završna igra“, rekao za svog kolegu da je dobro. „Dobro je. On je najbolji, nevjerojatan je“, rekao je Rudd za Entertainment Tonight. Evangeline Lilly govorila je o Renneru za Access Hollywood te je rekla „Jeb… se oporavlja“. „Ušla sam u njegovu kuću i pozelenila, pitala sam ga ‘Kako to da se krećeš? Što se događa?’“.

Renner (52) je prvog dana ove godine želio pomoći svom nećaku čije je vozilo bilo zatrpano snijegom. Tada ga je ralica pregazila na što je stigla policija i prva pomoć koja ga je odvezla u bolnicu.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner