Jennifer Lawrence bila je republikanka, ali sada ne podnosi Donalda Trumpa

Jennifer Lawrence priznala je u podcastu „Absolutely Not“ kako je odrasla u obitelji republikanaca. „Kada sam prvi puta glasala, glasala sam za Johna McCaina. Bila sam mala republikanka“, izjavila je Jennifer Lawrence dodajući kako je tijekom odrastanja „vidjela fiskalne benefite“ koji su bili rezultat dijelova republikanske politike. Međutim, već tada je primijetila kako se njeno mišljenje o nekim socijalnim problemima ne poklapa s mišljenjem republikanaca.

„Sve se promijenilo nakon što je Donald Trump izabran za predsjednika“, objasnila je u nastavku slavna glumica koja je za Trumpa rekla da je osoba koja je prekršila brojne zakone i koja nije osudila bijele supremaciste. Iako, dakle, 2008. godine nije glasala za Baracka Obamu već za Johna McCaina, kaže da se sa sjetom prisjeća dana kada je Obama bio predsjednik. Kako se približavala 2016. godina i vrijeme predsjedničkih izbora, Jennifer Lawrence je rekla kako nije mogla podržati stranku koja nije podržavala osnovna prava žena. „Godina je 2015., homoseksualci mogu stupati u brak i pomislili smo kako smo daleko dogurali. Jesmo li? Ja ne želim šutjeti o tome“.

Ona smatra kako će nastupiti kraj svijeta ako Trump ostane predsjednik Amerike. „On ne predstavlja moje vrijednosti kao Amerikanke i, još važnije, kao ljudskog bića“, zaključila je Jennifer Lawrence koja je početkom mjeseca objavila kako će podržati Joea Bidena i Kamalu Harris na predstojećim izborima za predsjednika Amerike.

Komentiraj