Potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić priopćio je kako nema ambicija postati predsjednikom stranke jer je, kao gradonačelnik Karlovca, orijentiran na politiku na lokalnoj razini te je naglasio kako Tomislav Karamarko ima njegovu potpunu podršku.

 “Suprotno nagađanjima, na sljedećim unutarstranačkim izborima nemam ambiciju kandidirati se za mjesto predsjednika Hrvatske demokratske zajednice. S obzirom na ostvarene izborne pobjede HDZ-a, pod vodstvom predsjednika Tomislava Karamarka, smatram potpuno prirodnom njegovu kandidaturu i pobjedu na nadolazećim unutarstranačkim izborima”, piše Jelić u priopćenju koje je medijima poslao u subotu navečer.

Jelić je ustupio svoj saborski mandat u osmom sazivu Nadi Murganić, kao što je to učinio i u prethodnom sazivu, što dokazuje, kako kaže, njegovu orijentaciju na lokalnu razinu.

Na taj je način Jelić reagirao na medijske napise, u vezi njegove navodne kandidature na unutarstranačkim izborima, na portalima koji pišu da će Jelić u kandidiranju za predsjednika HDZ-a imati “potporu Kaptola”.

Komentiraj