Jared Leto bio na duhovnoj obnovi, nije znao da je zavladala pandemija

Prošle godine glumac Jared Leto odlučio se na odlazak na duhovnu obnovu odnosno na, kako je on nazvao, „tihu meditaciju“ u trajanju od 12 dana. Bilo je to u vrijeme kada se pandemija koronavirusa tek počela širiti. „Ideja je bila da odem, riješim se svog mobitela, riješim se svake vrste uznemiravanja, riješim se svega i samo meditiram“, izjavio je Leto gostujući u talk showu „The Tonight Show with Jimmy Fallon“. „Kada sam otišao bilo je 150 slučajeva zaraze ali u kratkom vremenu, nakon što sam se vratio, došlo je do izolacije, proglašeno je izvanredno stanje, cijeli svijet se promijenio. Ali, nitko nam nije rekao da smo ušli u to stanje“.

Tijekom duhovne obnove Leto nije smio koristiti mobitel, gledati televiziju ili razgovarati s drugim sudionicima. Organizatori duhovne obnove odlučili su da ne uznemiravaju sudionike. „Nisam uključio svoj mobitel sve dok se nisam vratio u Los Angeles. Kada sam se vratio bio sam u šoku“, rekao je glumac poznat po ulozi u filmu „Dobri dileri iz Dallasa“ na što mu je Jimmy Fallon kazao kako je sve izgledalo kao neka epizoda serije „Zona sumraka“ koja se odvijala u stvarnom životu.

„Imao sam alat kojim sam se mogao nositi sa stresom. Međutim, nitko od nas ne može biti pripravan na ono što smo proživjeli u početku. Kao da smo ušli u zombi apokalipsu“, smatra Jared Leto.

Komentiraj