JAKO GA PODRŽAVA Baby Lasagna u četiri minute rasprodao koncert. Konstrakta se odmah oglasila

Autor:

12.05.2024., Trg bana Josipa Jelacica, Zagreb - Grad Zagreb organizirao je svecani docek za ovogodisnjeg hrvatskog predstavnika na Eurosongu, Marka Purisica, Baby Lasagnu., koji je osvojio drugo mjesto. Okupljene gradjane do dolaska Baby Lasagne zabavljali su DJ Mario Kovac te bivsi hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tajci i Emilija Kokic.  Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Emica Elvedji/PIXSELL

Baby Lasagna u nekoliko je minuta rasprodao i drugi samostalni koncert na Šalati u Zagrebu, koji će se održati 13. rujna. Ulaznice su u prodaju puštene u 16 sati, a za nekoliko minuta više ih nije bilo.  Veliki uspjeh Baby Lasagne na Instagramu je komentirala srpska pjevačica Konstrakta!

Koji car“, napisala je u svojoj Instagram priči poznata glazbenica.

Photo: Konstrakta/Instagram/Screenshot

Čak su ih uspoređivali

Ranije je Konstrakta odgovorila i na usporedbe nje i Baby Lasagne.

“Pitali su me mnogi ljudi jesam li svjesna koliko smo Baby Lasagna i ja slični. Iskreno, nisam, jer mislim da njegujemo sasvim drugačiji stil: dok se on baca po sceni i dere, ja nepomično sjedim na mjestu i šapućem. Ali, ok, možda smo nekome slični jer i Baby Lasagna i ja imamo taj neki svoj osebujni stil, furamo svoj stil i nismo skloni kompromisima”, rekla je Konstrakta prije nekoliko dana, prenosi Klix.ba.

 

APSOLUTNI REKORDER Baby Lasagna rasprodao Šalatu za četiri i pol minute

Konstrakta sa čipkanim miljetićem

Konstrakta je, podsjetimo, prošle godine predstavljala Srbiju na Eurosongu s pjesmom “In corpore sano” i također osvojila velike simpatije hrvatske publike. Ove je godine čitala glasove srpskog žirija, koji je našem predstavniku dao 12 bodova. Čim se uključila u program uživo, Konstrakta je odmah zamahala čipkanim miljetićem i potom ga držala na glavi za vrijeme čitanja bodova srpskog žirija.

Photo: ESC/Screenshot. Konstrakta čita rezultate glasovanja

Munjevito rasprodana zagrebačka Šalata

Podsjetimo, Baby Lasagna je nevjerojatnom brzinom rasprodao tri koncerta!

“Prvi show je rasprodan u četiri minute. Nije mi jasno…”, rekao je Marko, ne skrivajući i da je on sam u nevjerici. Dodao je da će održati još jedan koncert i to u petak 13. rujna.
Ulaznice za drugi koncert u prodaju su puštene danas u 16 sati, a rasprodane su vrlo brzo. Zbog toga je dodan još jedan datum, samo dan kasnije, dakle, 14. rujna.

Ubrzo je javljeno kako je i posljednji – treći koncert – rasprodan te da sljedećih na Šalati neće biti.

Čim se glazbeni spektakl oglasio, četiri tisuće obožavatelja pokupovalo je ulaznice, čime je nastup Baby Lasagne postao najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata, bruje mediji.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.