APSOLUTNI REKORDER Baby Lasagna rasprodao Šalatu za četiri i pol minute

Autor:

Zagreb, 12.05.2024. - Dali smo sve od sebe, mislim da ste svi to primijetili", prve su riječi emotivnog Baby Lasagne oduševljenim obožavateljima koji su ispunili Trg bana Jelačića u Zagrebu, dočekavši hrvatskog predstavnika na Eurosongu povicima "Marko, Marko!" i "Pobjeda, pobjeda!". 
foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

HINA/Edvard ŠUŠAK

Baby Lasagna rasprodao je svoj zagrebački solo koncert, koji će se održati na stadionu Šalata u četvrtak, 12. rujna, za svega četiri i pol minute, pa je organizator dodao još jedan koncert u petak, 13. rujna, objavila je agencija LAA.

Najsretnijih 4000 fanova Baby Lasagne pokupovali su ulaznice u rekordnom roku, čime je taj nastup postao uvjerljivo najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata.

S osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji, te kao natjecatelj s najviše glasove publike, Baby Lasagna je ušao u glazbenu povijest.

Nakon što ovoga ljeta nastupi na velikom broju festivala u regiji i inozemstvu, za prvi samostalni cjelovečernji koncert odabrao je legendarni koncertni prostor na otvorenom u samom centru Zagreba.

O TREMI, DORI, NEMU… Baby Lasagna: Držao sam se skulirano, ali kad sam vidio te ljude rekao sam si – Pusti van!

Uz globalni hit Rim Tim Tagi Dim, kao i od prije objavljene pjesme IG BOY i Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much, Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti ostatak albuma prvijenca Demons & Mosquitos, čiji se izlazak očekuje na jesen.

Nakon što je Rim Tim Tagi Dim ušao u top najslušanijih 50 pjesama na Spotifyju, singl trenutno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova.

Ulaznice za drugu svirku na Šalati kreću u prodaju u srijedu u 16 sati kroz sustav Eventim po cijeni od 25 eura.

HERCEGOVAČKI FRATAR ŠOKIRAO ‘Hvala Bogu što nismo pobijedili na Eurosongu, sotonisti bi obeščastili tlo Domovine’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.